Meny
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Fredagskockens bästa grilltillbehör

Det är tillbehören som gör det!  
Köp

Det fina med att grilla är att allt som läggs på en grill blir så makalöst gott. En bra råvara räcker långt i sig själv – men det som verkligen tar grillkvällen till nya höjder är allt det goda runtomkring. Allt det som gör smakupplevelsen och njutningen så mycket större: grilltillbehören.

Här hittar du mängder av spännande recept på marinader, rubs, örtoljor och glaze som ger gudomlig smak och låter dig variera köttet, kycklingen eller fisken. Här finns också fantastiska aromsmör, krämiga såser, mumsiga röror, picklade grönsaker, bästa grillbröden och inte mindre än tio varianter på pesto. För att inte tala om alla härligt matiga sallader – både sådana med grillat grönt som du lagar tillsammans med annat på grillen, och sådana som du kan förbereda i god tid innan i köket.

Slösa med tillbehören och duka upp en hel grillbuffé av ljuvliga smaker!

 

Några exempel från innehållet:
Mortlad salvia-, citron- och vitlöksmarinad, rub med kakao, chili och enbär, svartpepparglaze, brynt salviasmör, pepparrot- och rucolasmör, fänkålspesto, kronärtskockspesto, västerbottensostmajo, syrlig dillcrème, senapspicklad blomkål, saltpicklad jalapeño, rödbetshommus, rödkålsslaw med mandel och russin, grillad vattenmelon med feta, krämig blomkålssallad med dijon, dragon och bacon, grillad fänkål med färsklök, gurka och dill, sallad med kantareller, betor och kapris, löksallad med vitlöksdressing, friterad lök och picklad lök – och mycket, mycket mer.

 

 

Recensionsdatum 2018-04-20
Mer om...
  • Författare

    Mattias Larsson
  • Recensionsdatum:

    2018-04-20
  • ISBN:

    9789155265007
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2018
  • Bredd:

    202 mm
  • Höjd:

    266 mm
  • Djup:

    15 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,588 kg
  • Fotograf:

    Jakob Fridholm
  • Formgivare:

    Monica Sundberg
Författaren
Mattias Larsson

Mattias Larsson

Mattias Larsson är kock, kokboksförfattare, föreläsare och måltidsinspiratör som många känner under namnet Fredagskocken. Han är en uppskattad gäst i tv- och radioprogram, som också skapar recept och stylar mat i dagspress och matmagasin. Njutning är livets motor! är Mattias inspirerande devis.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Semic
  • Esplanaden 3B
  • Box 1243, 172 25 Sundbyberg