Meny
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Gott till grillat

  • Finns i butik senast 2016-05-12
  • ISBN: 9789155262693
  • Genre: Kokböcker
Köp

Här är grillboken med sommarens absoluta essentials till dina burgare, biffar, korvar, grillspett … När man valt sitt kött, sin fisk, sina skaldjur eller korvar och smaksatt med marinader, rubs eller glazes återstår det som verkligen sätter extra smak på grillmiddagarna: alla fantastiska side dishes.
Lena Söderström har samlat recept och favoritsmaker och bjuder på tillbehör som helt enkelt är sweet and juicy, milda och starka, kryddiga och örtiga! Eller vad sägs om chimichurri sauce, garlicky salsa verde, jerk marinade, zingy steak sauce, smoked paprika rub, herb salt & peppar rub, sweet corn med chipotle butter, baked feta cheese, labneh och sumac sauce …
Här finns också gott om hamburgerbröd, tortillabröd och flatbreads, recept på sallader, pickles och slaws, dressingar, såser och majonnäser, röror, aromsmör, drinkar, strössel och toppingar.
Med alla tillbehören och smakerna fixade är det bara att grilla, servera och njuta!

Lena Söderström är matskribent, stylist och kreatör med ett femtontal kokböcker bakom sig – inte minst sviten med de stora läsarfavoriterna Hamburgare och texmex, Pizza och Sött! Hon skriver för ett flertal matmagasin och har en bakgrund på KF Provkök. Med sin nya kokbok gör hon alla till verkliga grillmästare!

Recensionsdatum 2016-05-12
Mer om...
  • Författare

    Lena Söderström
  • Recensionsdatum:

    2016-05-12
  • ISBN:

    9789155262693
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2016
  • Bredd:

    202 mm
  • Höjd:

    267 mm
  • Djup:

    16 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,659 kg
  • Fotograf:

    Eva Hildén
  • Formgivare:

    Monica Sundberg
Författaren
Lena Söderström

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Lenas mormor å sin sida, uppvuxen i adlig miljö med tjänstefolk, kunde bara laga två rätter: potatisbullar med karljohanssvampsgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som Lena läste som man läser...

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Semic
  • Esplanaden 3B
  • Box 1243, 172 25 Sundbyberg