Meny
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Vegomenyer – festliga trerättersmiddagar för alla tillfällen

  • Finns i butik senast 2017-03-17
  • ISBN: 9789155263881
  • Genre: Kokböcker
Köp

Att bjuda på trerätters som alla gillar har aldrig varit enklare! Vegoprofilen Mattias Kristiansson har de perfekta menyerna för alla tänkbara tillfällen – såväl när det är läge för en riktig fest som tid för lite guldkantad vardagslyx. Här kommer en stor variation av läckra råvaror till sin rätt i härliga förrätter, smakrika och välkomponerade varmrätter och smaskiga desserter som inte gör någon efterrättsfantast besviken. Allt är snabbt och enkelt lagat och ger tid över för det roliga – att njuta av superb mat för alla smaker i goda vänners lag.

Smakbitar ur menyerna: Gratinerad, fylld kronärtskocka med mintolja, saffransmarinerad, grillad tofu i zucchini, bruschetta med confiterad tomat, friterad silkestofu, ärt- och bönbiffar med pistagenötter, spenat och persilja, chili- och kokoskräm, marängtårta på kikärtsmaräng, snickerssoppa med glass …

Recensionsdatum 2017-03-17
Mer om...
  • Författare

    Mattias Kristiansson
  • Recensionsdatum:

    2017-03-17
  • ISBN:

    9789155263881
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2017
  • Bredd:

    201 mm
  • Höjd:

    266 mm
  • Djup:

    18 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,651 kg
  • Fotograf:

    Eva Hildén
  • Formgivare:

    Monica Sundberg
Författaren
Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson är en av Sveriges största vegoprofiler. Han driver det första och största helt vegetariska matmagasinet i landet – VEGO. Mattias har gett ut sex bak- och kokböcker. Hans mål är att inspirera så många som möjligt att skära ner på köttet och äta mer vego, något som bäst görs med humor, noll pekpinnar och okomplicerad, vrålgod mat!

Läs mer om författaren Författarens alla böcker
Mer om...
  • Semic
  • Esplanaden 3B
  • Box 1243, 172 25 Sundbyberg