Grilla!

Författare: Mattias Larsson
Fotograf: Jakob Fridholm
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2015-03-25
Recensionsdag: 2015-04-08

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-04-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Jakob Fridholm Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 200 x 267 x 17 mm Vikt: 639 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155261665 (2015-03-25)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Grilla!

Författare: Mattias Larsson
Fotograf: Jakob Fridholm
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2015-03-25
Recensionsdag: 2015-04-08

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-04-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Jakob Fridholm Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 200 x 267 x 17 mm Vikt: 639 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155261665 (2015-03-25)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare