Baka glutenfritt

matbröd och söta favoriter
Fotograf: Eva Hildén
Köp boken

Utgivningsdag: 2018-05-03
Recensionsdag: 2018-05-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det här är en inspirerande receptbok för dig som gillar att baka, oavsett erfarenhet, och som vill att alla ska kunna njuta av nygräddade bakverk. Matiga muffins, mustiga matbröd och sagolika scones. Eller varför inte duka upp med krämiga chokladbiskvier, raw food-dammsugare, söta hallongrottor och krispiga havrekolakakor?

I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med din glutenfria bakning och den som vill kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker samt lära sig mer om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.

Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har tidigare skrivit succéböckerna Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter och Laga glutenfritt. Malin Randeniye är dietist och kokboksförfattare samt grundare av tidningen Glutenfri Matlust. Eva Hildén har tagit bokens fantastiska bilder.

"Det är en inbjudande bok som kan användas både av nybörjare och vana bagare. Läsarna uppmuntras

till att justera recepten själva så att de passar bagarens behov och ambitionsnivå. Både lite mer avancerade recept

och enklare klassiker ingår, här finns till exempel hallongrottor och vaniljhjärtan i glutenfri form, vilket gör att den

glutenfria bakningen inte känns så främmande eller svår."

Frida Jönsson, BTJ-häftet nr 12, 2018

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-05-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Eva Hildén Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 180 x 250 x 18 mm Vikt: 523 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155265489 (2018-05-03)

Fler böcker av författaren

Baka glutenfritt

matbröd och söta favoriter
Fotograf: Eva Hildén
Köp boken

Utgivningsdag: 2018-05-03
Recensionsdag: 2018-05-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det här är en inspirerande receptbok för dig som gillar att baka, oavsett erfarenhet, och som vill att alla ska kunna njuta av nygräddade bakverk. Matiga muffins, mustiga matbröd och sagolika scones. Eller varför inte duka upp med krämiga chokladbiskvier, raw food-dammsugare, söta hallongrottor och krispiga havrekolakakor?

I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med din glutenfria bakning och den som vill kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker samt lära sig mer om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.

Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har tidigare skrivit succéböckerna Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter och Laga glutenfritt. Malin Randeniye är dietist och kokboksförfattare samt grundare av tidningen Glutenfri Matlust. Eva Hildén har tagit bokens fantastiska bilder.

"Det är en inbjudande bok som kan användas både av nybörjare och vana bagare. Läsarna uppmuntras

till att justera recepten själva så att de passar bagarens behov och ambitionsnivå. Både lite mer avancerade recept

och enklare klassiker ingår, här finns till exempel hallongrottor och vaniljhjärtan i glutenfri form, vilket gör att den

glutenfria bakningen inte känns så främmande eller svår."

Frida Jönsson, BTJ-häftet nr 12, 2018

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-05-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Eva Hildén Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 180 x 250 x 18 mm Vikt: 523 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155265489 (2018-05-03)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare