Bokförlaget Semic, 2021-08-30

Allt blir lätt när det lagas i ett

Att laga allt i en och samma panna, form eller gryta gör middagsbestyren smidigare för både den stora och lilla familjen. I Allt i ett-rätter varvas moderna recept med upphottade klassiker som till exempel heta chutney-chicken nuggets, one pot vego-bolognese, ugnsbakad halloumi, fylld köttfärslimpa och lyxig falukorv i ugn.

Boken innehåller dessutom kalla såser att kombinera med de olika rätterna, och varför inte avrunda middagen med någon av de fem lättlagade desserterna?

Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Allt i ett-rätter – lättlagat i panna, plåt, form & gryta är hennes andra bok och här bjuder hon på goda gratänger, grytor, pajer och soppa med varierande huvudråvara – från vego och fisk till kött och fågel.