Nevermoor hyllas - Semic
Meny
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Nevermoor hyllas

Morrigan Crow fortsätter sitt segertåg över världen!

Vi är fantastiskt glada och stolta över att få ge ut Jessica Townsends osannolikt framgångsrika debutbok om Morrigan Crow. Boken har legat och ligger på topplistor världen över och de recensioner vi hittills sett har varit uteslutande hyllande. Här några favoritformuleringar:

"Hela berättelsen berör på ett alldeles särskilt sätt. Skildringen av Morrigan i hennes familj, där hon verkligen nonchaleras på det grövsta sätt, är hjärtslitande, men balanseras av den otroligt fantasifulla magi, vänskap och humor som Nevermoor bjuder på. Från första sidan är jag helt fångad. Framför allt Morrigans tankar och känslor berör mig. Bättre än Harry Potter, ja kanske. Det är hur som helst en strålande arvtagare."
Kerstin Hagstrand-Velicu, BTJ

"Betyg: 5 (MILJONER) av 5 /.../

Jag har enbart superlativ att säga om den här boken. Det enda negativa jag ens skulle kunna säga är att jag tyckte det kunde vara mer sidor, för den tog slut för fort. Och nu är jag helt förstörd över att jag måste vänta i vad som känns som tusen år på nästa bok. Samt att jag måste vänta på intagningsbrev från Hogwarts OCH en inbjudan till Wundersamfundet och måste tacka nej till en av dom. Just nu lutar det åt att tacka ja till Wundersamfundet, förutsatt att jag får Jupiter North som mecenat och får bo på Hotell Deucalion."
Karolina på Boklunga 

Utgivna böcker

  • Nevermoor: Morrigan Crows magiska förbannelse

    Morrigan Crow är född med en förbannelse. Alla vet att hon för otur med sig. Hon får skulden för allt dåligt som händer: från hagelstormar till hjärtattacker och misslyckad sylt. Men det värsta...

  • Semic
  • Esplanaden 3B
  • Box 1243, 172 25 Sundbyberg