Meny
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Grytor – Från lättlagat till lyx

  • Finns i butik senast 2018-09-17
  • ISBN: 9789155265618
  • Genre: Kokböcker
Köp

Njut av en god gryta till middag!



En lyxig måltid till helgen, en billig och smakrik vardagsmiddag – grytor passar verkligen alla tillfällen. Nu har Lena Söderström samlat sina favoriter och bästa tips. Här finns recept med råvaror som spänner från det enkla och billiga till det lite lyxigare, grytor med inspiration från världens alla hörn och något för alla smaker. Här finns grytor med kött, kyckling, korv, fisk, skaldjur, grönsaker, bönor och mycket mer gott och mättande.



Boken innehåller även en massa fina tillbehör som gör variationsmöjligheterna stora när det är dags att komponera dagens middag. Det är fullt av sidorätter, bröd, röror och olika toppingar & strössel för att få till den perfekta kombinationen av texturer och smaker på din grytmiddag.



Här finns också tips på smarta baser och sådant som du kan förbereda så att du kan bjuda på gryta snabbt och enkelt även mitt i veckan. Med färdigskuren grytbas i frysen är en härlig grytmiddag aldrig långt borta!



Ur innehållet: Marockansk lammgryta med grönsaker, Höstig köttgryta med grillpaprika, Grytstekt cocktailkyckling, New Orleans Crawfish Boil, Georgisk gryta med lamm och örter, Biff Stroganoff, Rödbetsratatouille med fetostströssel, Grytgratäng med potatis, selleri och spenat, Älggryta, Salsiccia Bolognese, Kimchi- och tofugryta, Tunisisk kikärtsgryta, Rysk fiskgryta, Kalvgryta med kantareller och äppelklyftor, Klassiskt dillkött, Lamm- och auberginegryta, Soppgryta med färska korvar, Kalkonfilé masala med rostad mandel

Recensionsdatum 2018-09-17
Mer om...
  • Författare

    Lena Söderström
  • Recensionsdatum:

    2018-09-17
  • ISBN:

    9789155265618
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2018
  • Bredd:

    0 mm
  • Höjd:

    0 mm
  • Djup:

    0 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0 kg
  • Fotograf:

    Stefan Wettainen
  • Formgivare:

    Monica Sundberg
Författaren
Lena Söderström

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Lenas mormor å sin sida, uppvuxen i adlig miljö med tjänstefolk, kunde bara laga två rätter: potatisbullar med karljohanssvampsgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som Lena läste som man läser...

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Semic
  • Esplanaden 3B
  • Box 1243, 172 25 Sundbyberg