Allt du behöver veta om kaffe
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2007-10-10
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Espresso, macchiato, cappuccino, franziskaner, freddo, irish coffee, thailändskt iskaffe ...
Låt dig inspireras att prova nya sätt att laga kaffe och prova nya goda kaffesorter, eller lär dig brygga godare kaffe med den utrustning du redan har hemma.
Boken är indelad i tre faktarika kapitel. I den första delen får du information om plantor, bönor, rostningar, blandningar och tips på bra förvaring. Kapitel två lär dig tio grundläggande metoder att laga gott kaffe. Från kokkaffe och störtkanna till moka- och espressobryggning - lär dig metodernas historia och deras för- och nackdelar. Del tre innehåller över 101 av världens populäraste kafferecept - värmande heta, läskande kalla och goda spetsade kaffedrinkar. Mängder av färgfoton hjälper dig att göra rätt.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Björn Rodén Formgivare: Karin Schaefer Omslagsformgivare: Karin Schaefer Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 8096 Mått: 171 x 196 x 13 mm Vikt: 389 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155234973 (2007-10-10)