Allt du behöver veta om kaffe

Björn Rodén
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-10-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Espresso, macchiato, cappuccino, franziskaner, freddo, irish coffee, thailändskt iskaffe ...

Låt dig inspireras att prova nya sätt att laga kaffe och prova nya goda kaffesorter, eller lär dig brygga godare kaffe med den utrustning du redan har hemma.

Boken är indelad i tre faktarika kapitel. I den första delen får du information om plantor, bönor, rostningar, blandningar och tips på bra förvaring. Kapitel två lär dig tio grundläggande metoder att laga gott kaffe. Från kokkaffe och störtkanna till moka- och espressobryggning - lär dig metodernas historia och deras för- och nackdelar. Del tre innehåller över 101 av världens populäraste kafferecept - värmande heta, läskande kalla och goda spetsade kaffedrinkar. Mängder av färgfoton hjälper dig att göra rätt.

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Björn Rodén Formgivare: Karin Schaefer Omslagsformgivare: Karin Schaefer Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 8096 Mått: 171 x 196 x 13 mm Vikt: 389 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155234973 (2007-10-10)

Fler böcker av författaren

Allt du behöver veta om kaffe

Björn Rodén
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-10-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Espresso, macchiato, cappuccino, franziskaner, freddo, irish coffee, thailändskt iskaffe ...

Låt dig inspireras att prova nya sätt att laga kaffe och prova nya goda kaffesorter, eller lär dig brygga godare kaffe med den utrustning du redan har hemma.

Boken är indelad i tre faktarika kapitel. I den första delen får du information om plantor, bönor, rostningar, blandningar och tips på bra förvaring. Kapitel två lär dig tio grundläggande metoder att laga gott kaffe. Från kokkaffe och störtkanna till moka- och espressobryggning - lär dig metodernas historia och deras för- och nackdelar. Del tre innehåller över 101 av världens populäraste kafferecept - värmande heta, läskande kalla och goda spetsade kaffedrinkar. Mängder av färgfoton hjälper dig att göra rätt.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Björn Rodén Formgivare: Karin Schaefer Omslagsformgivare: Karin Schaefer Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 8096 Mått: 171 x 196 x 13 mm Vikt: 389 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155234973 (2007-10-10)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare