Julgodis

för små och stora sockerbagare
Författare: Johanna Westman
Fotograf: Eva Ankarvall

Utgivningsdag: 2008-10-15
Recensionsdag: 2008-10-15

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Att laga mat är roligt men det är ju nödvändigt. Att göra godis och konfekt är helt överflödigt, onyttigt, onödigt och fullkomligt underbart! Just därför måste man göra massor, tycker Johanna Westman.

Här kan alla hitta sitt älsklingsgodis att äta själv, eller att ge bort. Fint inslaget godis blir jättefina och smarriga julklappar!

Prova annorlunda knäck med apelsin eller choklad, barnsligt god kola som smakar citron, saffran eller lakrits. Smaka på trillingnöt, wienernougat, pistagepralin, mozartkulor och baci - italienska kyssar. Eller varför inte klassiska kyssar med pepparmynta. Och för den som tänker i GI-banor finns också flera lockande godisbitar, som chokladdoppad physalis eller frukt- och nötbollar.

Med hjälp av alla dessa härliga julgodisrecept kan såväl stora som små sockerbagare ge julens gottebord "extra allt"! Hemgjort godis ligger i tiden. Hellre goda onyttigheter gjorda med kärlek än med konstgjorda tillsatser!

Bokens alla fina bilder är tagna av fotografen Eva Ankarvall.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-10-15 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Eva Ankarvall Formgivare: Emilie Crispin Ekström, Ebba Bonde Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 96 Mått: 217 x 217 x 13 mm Vikt: 463 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155254179 (2008-10-15)

Fler böcker av författaren

Julgodis

för små och stora sockerbagare
Författare: Johanna Westman
Fotograf: Eva Ankarvall

Utgivningsdag: 2008-10-15
Recensionsdag: 2008-10-15

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Att laga mat är roligt men det är ju nödvändigt. Att göra godis och konfekt är helt överflödigt, onyttigt, onödigt och fullkomligt underbart! Just därför måste man göra massor, tycker Johanna Westman.

Här kan alla hitta sitt älsklingsgodis att äta själv, eller att ge bort. Fint inslaget godis blir jättefina och smarriga julklappar!

Prova annorlunda knäck med apelsin eller choklad, barnsligt god kola som smakar citron, saffran eller lakrits. Smaka på trillingnöt, wienernougat, pistagepralin, mozartkulor och baci - italienska kyssar. Eller varför inte klassiska kyssar med pepparmynta. Och för den som tänker i GI-banor finns också flera lockande godisbitar, som chokladdoppad physalis eller frukt- och nötbollar.

Med hjälp av alla dessa härliga julgodisrecept kan såväl stora som små sockerbagare ge julens gottebord "extra allt"! Hemgjort godis ligger i tiden. Hellre goda onyttigheter gjorda med kärlek än med konstgjorda tillsatser!

Bokens alla fina bilder är tagna av fotografen Eva Ankarvall.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-10-15 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Eva Ankarvall Formgivare: Emilie Crispin Ekström, Ebba Bonde Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 96 Mått: 217 x 217 x 13 mm Vikt: 463 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155254179 (2008-10-15)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare