Vid ett stenbord i Toscana – Vinet, maten, skördefesten & utflykterna

Annica Triberg
Köp boken

Utgivningsdag: 2016-04-14
Recensionsdag: 2016-04-28

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Vid ett stenbord i Toscana rymmer inte bara ljuvlig mat i solen eller barfotadagar på den pittoreska italienska landsbygden. Här beskrivs också det dagliga livet på den svenskägda vingården Terreno mellan Florens och Siena. Därifrån får du följa med på utflykter till välkända turistmål i trakten samtidigt som du får tips om små undangömda pärlor.
Du får också lära dig mer om hur man odlar vin av hög kvalitet och om hur man framställer den bästa olivoljan. Dessutom dukas det upp till skördefest med gårdens smakligaste recept.

Dröm dig bort till hjärtat av Toscana, kanske medan något gott italienskt puttrar på spisen och en flaska vin från Chianti Classico väntar på att avnjutas till middagen. Eller använd boken som guide till nästa semester i detta njutbara och klassiska landskap!

Författaren Annica Triberg har varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har skrivit ett trettiotal böcker. Tillsammans med fotografen Albert Håkansson har hon tidigare givit ut boken Drömmen om Toscana.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-04-28 Genre: Mat & dryck Fotograf: Albert Håkansson Formgivare: Anja Larsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 203 x 266 x 19 mm Vikt: 744 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155263003 (2016-04-14)

Fler böcker av författaren

Vid ett stenbord i Toscana – Vinet, maten, skördefesten & utflykterna

Annica Triberg
Köp boken

Utgivningsdag: 2016-04-14
Recensionsdag: 2016-04-28

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Vid ett stenbord i Toscana rymmer inte bara ljuvlig mat i solen eller barfotadagar på den pittoreska italienska landsbygden. Här beskrivs också det dagliga livet på den svenskägda vingården Terreno mellan Florens och Siena. Därifrån får du följa med på utflykter till välkända turistmål i trakten samtidigt som du får tips om små undangömda pärlor.
Du får också lära dig mer om hur man odlar vin av hög kvalitet och om hur man framställer den bästa olivoljan. Dessutom dukas det upp till skördefest med gårdens smakligaste recept.

Dröm dig bort till hjärtat av Toscana, kanske medan något gott italienskt puttrar på spisen och en flaska vin från Chianti Classico väntar på att avnjutas till middagen. Eller använd boken som guide till nästa semester i detta njutbara och klassiska landskap!

Författaren Annica Triberg har varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har skrivit ett trettiotal böcker. Tillsammans med fotografen Albert Håkansson har hon tidigare givit ut boken Drömmen om Toscana.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-04-28 Genre: Mat & dryck Fotograf: Albert Håkansson Formgivare: Anja Larsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 203 x 266 x 19 mm Vikt: 744 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155263003 (2016-04-14)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare