Laga lyxigt med liten kassa
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2017-01-04
Recensionsdag: 2017-01-18
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
En tunn plånbok hindrar inte en sann livsnjutare från att äta gott och lyxigt. I den här förföriska kokboken finns inspirerande recept som ger stora smakupplevelser och en känsla av lyx – utan att kosta skjortan. Du får också oumbärliga tips på hur man får tag på billiga ostron, hur man gör sin egen råbiff, pocherar ägg och slår en gudomlig tryffelmajonnäs – mat som ofta förknippas med lyxrestauranger. Lär dig också smarta food hacks, som hur man lagar en ljuvlig Falsk hummersoppa där dyra råvaror byts mot billiga, samt konsten att få ut maximalt av en exklusiv råvara som tryffel. Och varför köpa ett ynka glas champagne på krogen när man kan bjuda femton personer på Prosecco hemma … för samma pris?
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2017-01-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Karolina Olson Haglund Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 176 x 246 x 13 mm Vikt: 480 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155263799 (2017-01-04)