Laga lyxigt med liten kassa

Karolina Olson Haglund
Köp boken

Utgivningsdag: 2017-01-04
Recensionsdag: 2017-01-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

En tunn plånbok hindrar inte en sann livsnjutare från att äta gott och lyxigt. I den här förföriska kokboken finns inspirerande recept som ger stora smakupplevelser och en känsla av lyx – utan att kosta skjortan. Du får också oumbärliga tips på hur man får tag på billiga ostron, hur man gör sin egen råbiff, pocherar ägg och slår en gudomlig tryffelmajonnäs – mat som ofta förknippas med lyxrestauranger. Lär dig också smarta food hacks, som hur man lagar en ljuvlig Falsk hummersoppa där dyra råvaror byts mot billiga, samt konsten att få ut maximalt av en exklusiv råvara som tryffel. Och varför köpa ett ynka glas champagne på krogen när man kan bjuda femton personer på Prosecco hemma … för samma pris?

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2017-01-18 Genre: Mat & dryck Fotograf: Karolina Olson Haglund Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 176 x 246 x 13 mm Vikt: 480 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155263799 (2017-01-04)

Laga lyxigt med liten kassa

Karolina Olson Haglund
Köp boken

Utgivningsdag: 2017-01-04
Recensionsdag: 2017-01-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

En tunn plånbok hindrar inte en sann livsnjutare från att äta gott och lyxigt. I den här förföriska kokboken finns inspirerande recept som ger stora smakupplevelser och en känsla av lyx – utan att kosta skjortan. Du får också oumbärliga tips på hur man får tag på billiga ostron, hur man gör sin egen råbiff, pocherar ägg och slår en gudomlig tryffelmajonnäs – mat som ofta förknippas med lyxrestauranger. Lär dig också smarta food hacks, som hur man lagar en ljuvlig Falsk hummersoppa där dyra råvaror byts mot billiga, samt konsten att få ut maximalt av en exklusiv råvara som tryffel. Och varför köpa ett ynka glas champagne på krogen när man kan bjuda femton personer på Prosecco hemma … för samma pris?

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2017-01-18 Genre: Mat & dryck Fotograf: Karolina Olson Haglund Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 176 x 246 x 13 mm Vikt: 480 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155263799 (2017-01-04)

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare