Vegofest

Stina Patetsos, Jennie Benjaminsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2016-04-12
Recensionsdag: 2016-04-26

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Trädgårdslandet är en skattkammare som väntar på att utforskas! Det finns så många grönsaker som vi sällan använder, men som tillredda på rätt sätt blir till de mest sinnligt inbjudande festmåltider. Med nya spännande kombinationer av smaker, färger och tillagningssätt lyfter Jennie och Stina grön matlagning till en ny nivå och gästerna jublar. Här finns något för alla: vegetariskt, veganskt och raw food – välsmakande, inspirerande och festliga recept som hyllar naturens mångfald!

Missa inte getostpajen med rödbetor, pizzan med avokado och granatäpple, krämig linguini med pumpa, parmesan och brödchips eller puylinssalladen med olivolja och citron. Prova också de oemotståndliga auberginefrittersen, kronärtskockssoppan, fetaostkroketterna, de bakade äpplena med kardemummacrunch, marängbakelserna med vinbärscurd och den underbart friska raw jordgubbscheesecaken. Mmmm …

Katarina Di Leva har tagit de förtrollande vackra bilderna.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-04-26 Genre: Mat & dryck Fotograf: Katarina Di Leva Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 201 x 266 x 16 mm Vikt: 690 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155262617 (2016-04-12)

Fler böcker av författaren

Vegofest

Stina Patetsos, Jennie Benjaminsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2016-04-12
Recensionsdag: 2016-04-26

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Trädgårdslandet är en skattkammare som väntar på att utforskas! Det finns så många grönsaker som vi sällan använder, men som tillredda på rätt sätt blir till de mest sinnligt inbjudande festmåltider. Med nya spännande kombinationer av smaker, färger och tillagningssätt lyfter Jennie och Stina grön matlagning till en ny nivå och gästerna jublar. Här finns något för alla: vegetariskt, veganskt och raw food – välsmakande, inspirerande och festliga recept som hyllar naturens mångfald!

Missa inte getostpajen med rödbetor, pizzan med avokado och granatäpple, krämig linguini med pumpa, parmesan och brödchips eller puylinssalladen med olivolja och citron. Prova också de oemotståndliga auberginefrittersen, kronärtskockssoppan, fetaostkroketterna, de bakade äpplena med kardemummacrunch, marängbakelserna med vinbärscurd och den underbart friska raw jordgubbscheesecaken. Mmmm …

Katarina Di Leva har tagit de förtrollande vackra bilderna.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-04-26 Genre: Mat & dryck Fotograf: Katarina Di Leva Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 201 x 266 x 16 mm Vikt: 690 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155262617 (2016-04-12)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare