Sylta, safta & lägg in – ta vara på naturens skafferi
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2019-05-09
Recensionsdag: 2019-05-09
Mediakontakt: Malin Tiselius
Förvandla säsongens frukter, bär och grönsaker till sylt och marmelad, smakrika inläggningar, läskande saft och värmande glögg. Här bjuds det på en lång rad härliga recept för dig som gillar att sylta, safta och lägga in. Vad sägs om aroniasylt med lakrits, saltinlagda citroner till den marockanska kycklinggrytan, snabbinlagd gurka (rengjord i tvättmaskinen!) och kanderade rosenblad att garnera sommartårtan med? Cecilia Björk Tengås inspirerande och praktiska bok är till för alla som vill fylla skafferiet med diverse läckerheter gjorda på råvaror från skog, trädgårdsland och torgstånd. Dessutom är det inte bara gott att ta vara på det naturen erbjuder, utan även bra för miljö och plånbok!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2019-05-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Originalutgåvans titel: Sylta, safta och lägg in – ta vara på naturens skafferi Formgivare: Nette Lövgren Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 202 x 231 x 13 mm Vikt: 502 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155267049 (2019-05-09)