Matbröd
från tekakor och långpannebröd till fröknäcke och lingonlimpa Köp bokenBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2019-09-12
Recensionsdag: 2019-09-12
Mediakontakt: Cilla Wikström
Inget slår hembakat – och det behöver dessutom inte vara krångligt eller svårt. Tvärtom! I Matbröd har Fredrik Nylén samlat sina godaste matbröd för alla tillfällen. Olika goda frallor, scones, knäckebröd, tekakor, gifflar, hönökakor, formbröd, rödbetsbröd, sirapslimpor, långpannebröd, baguetter, nattjästa bröd och mycket mer. Utöver de femtio recepten blir det även en enkel surdegsskola och många bra, roliga tips. Som vanligt när Fredrik Nylén är i farten i köket är devisen att det ska vara bakat med glädje och kärlek!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2019-09-12 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 180 x 250 x 17 mm Vikt: 522 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155267476 (2019-09-12)