Festliga bufféer

Plockmat & läckra smårätter
Författare: Linda Letelier Hansson
Fotograf: Carin Pålsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2021-04-14
Recensionsdag: 2021-04-14

Mediakontakt: Cilla Wikström

Duka upp generösa bufféer där det finns något för alla! Här hittar du enkla och härligt inbjudande rätter att servera vid alla tänkbara festliga tillfällen. Välj bland bufféklassiker och plockmat med en latinamerikansk twist, streetfood, skaldjursrätter, massor av vegetariskt och flera läckra efterrätter.

Bjud på paella med kyckling och chorizo, flädermarinerad lax, hasselbackspotatis med pangritata, lammrack med plommon och mynta, gyllenbruna empanadas eller lyxig blåbärstiramisu. Till varje buffé finns även tips på en drink med eller utan alkohol.

Linda Letelier Hansson är känd från bland annat Sveriges mästerkock och driver den populära restaurangen Lindas Fingermat i Skanörs hamn. De inspirerande bilderna är tagna av Carin Pålsson.

"Boken har en rik bilddräkt i form av färgrika, livfulla fotografier som förstärker känslan av festlig stämning."

Natalia Walawender, BTJ-häftet nr 7, 2021

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-04-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Carin Pålsson Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 176 x 246 x 14 mm Vikt: 496 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155267667 (2021-04-14)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Festliga bufféer

Plockmat & läckra smårätter
Författare: Linda Letelier Hansson
Fotograf: Carin Pålsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2021-04-14
Recensionsdag: 2021-04-14

Mediakontakt: Cilla Wikström

Duka upp generösa bufféer där det finns något för alla! Här hittar du enkla och härligt inbjudande rätter att servera vid alla tänkbara festliga tillfällen. Välj bland bufféklassiker och plockmat med en latinamerikansk twist, streetfood, skaldjursrätter, massor av vegetariskt och flera läckra efterrätter.

Bjud på paella med kyckling och chorizo, flädermarinerad lax, hasselbackspotatis med pangritata, lammrack med plommon och mynta, gyllenbruna empanadas eller lyxig blåbärstiramisu. Till varje buffé finns även tips på en drink med eller utan alkohol.

Linda Letelier Hansson är känd från bland annat Sveriges mästerkock och driver den populära restaurangen Lindas Fingermat i Skanörs hamn. De inspirerande bilderna är tagna av Carin Pålsson.

"Boken har en rik bilddräkt i form av färgrika, livfulla fotografier som förstärker känslan av festlig stämning."

Natalia Walawender, BTJ-häftet nr 7, 2021

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-04-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Carin Pålsson Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 176 x 246 x 14 mm Vikt: 496 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155267667 (2021-04-14)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare