Yogamat

För frukost, lunch, middag & treats
Författare: Cecilia Davidsson
Fotograf: Åsa Liffner
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-12-28
Recensionsdag: 2020-12-28

Mediakontakt: Cilla Wikström

Oavsett om du yogar eller bara älskar god mat är det här boken för dig. Här delar Cecilia Davidsson med sig av sin matfilosofi som är grundad i smakrika och vackert tillagade måltider av näringstäta ingredienser och lokala råvaror. Recepten är naturligt fria från gluten och vitt raffinerat socker. Vad sägs om att starta dagen med en tahinichia med rabarberkompott, bjuda vännerna på tapas med havrepizza, rödbetsfalafel och syrlig gurksoppa eller njuta kokoskrämiga musslor en lördagskväll som avslutas med blommig chokladmousse?

Du får tips på hur du skapar matglädje för hela familjen med de bästa smakkombinationerna och Cecilia visar även enkla yogarörelser för närvaro och flöde i köket. Cecilia Davidsson är en erfaren kock och driver den ekologiska cateringfirman Curlyfood. Bokens vackra och inspirerande bilder är tagna av fotograf Åsa Liffner.

"Yogamat är en fin och inspirerande matbok."

Maj Gustavsson, BTJ-häftet nr 5, 2021

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-12-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Åsa Liffner Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 178 x 247 x 18 mm Vikt: 519 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269258 (2020-12-28)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Yogamat

För frukost, lunch, middag & treats
Författare: Cecilia Davidsson
Fotograf: Åsa Liffner
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-12-28
Recensionsdag: 2020-12-28

Mediakontakt: Cilla Wikström

Oavsett om du yogar eller bara älskar god mat är det här boken för dig. Här delar Cecilia Davidsson med sig av sin matfilosofi som är grundad i smakrika och vackert tillagade måltider av näringstäta ingredienser och lokala råvaror. Recepten är naturligt fria från gluten och vitt raffinerat socker. Vad sägs om att starta dagen med en tahinichia med rabarberkompott, bjuda vännerna på tapas med havrepizza, rödbetsfalafel och syrlig gurksoppa eller njuta kokoskrämiga musslor en lördagskväll som avslutas med blommig chokladmousse?

Du får tips på hur du skapar matglädje för hela familjen med de bästa smakkombinationerna och Cecilia visar även enkla yogarörelser för närvaro och flöde i köket. Cecilia Davidsson är en erfaren kock och driver den ekologiska cateringfirman Curlyfood. Bokens vackra och inspirerande bilder är tagna av fotograf Åsa Liffner.

"Yogamat är en fin och inspirerande matbok."

Maj Gustavsson, BTJ-häftet nr 5, 2021

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-12-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Åsa Liffner Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 178 x 247 x 18 mm Vikt: 519 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269258 (2020-12-28)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare