Yogamat
För frukost, lunch, middag & treats Köp bokenBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2020-12-28
Recensionsdag: 2020-12-28
Mediakontakt: Cilla Wikström
Oavsett om du yogar eller bara älskar god mat är det här boken för dig. Här delar Cecilia Davidsson med sig av sin matfilosofi som är grundad i smakrika och vackert tillagade måltider av näringstäta ingredienser och lokala råvaror. Recepten är naturligt fria från gluten och vitt raffinerat socker. Vad sägs om att starta dagen med en tahinichia med rabarberkompott, bjuda vännerna på tapas med havrepizza, rödbetsfalafel och syrlig gurksoppa eller njuta kokoskrämiga musslor en lördagskväll som avslutas med blommig chokladmousse?
Du får tips på hur du skapar matglädje för hela familjen med de bästa smakkombinationerna och Cecilia visar även enkla yogarörelser för närvaro och flöde i köket. Cecilia Davidsson är en erfaren kock och driver den ekologiska cateringfirman Curlyfood. Bokens vackra och inspirerande bilder är tagna av fotograf Åsa Liffner.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2020-12-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Åsa Liffner Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 178 x 247 x 18 mm Vikt: 519 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269258 (2020-12-28)