Bröd och matiga mackor
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2025-09-01
Recensionsdag: 2025-09-01
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Finns det något bättre än doften av nybakat bröd – eller en riktigt god macka som både mättar och imponerar? BRÖD OCH MATIGA MACKOR är den ultimata guiden för dig som älskar att baka och vill ta dina smörgåsar till nästa nivå. I denna inspirerande bok hittar du 30 recept på hembakat bröd, från knapriga baguetter och saftiga surdegsbröd till snabba frallor och smaksatta buffébröd.
Dessutom bjuds du på 20 fantastiska mackor som förgyller allt från lunchen till picknicken. Välj bland klassiker som grilled cheese, hot tuna melt, smörrebröd och banh mi samt nya favoriter. Här finns allt från en svensk tunnbrödsrulle fylld med tyska delikatesser, en Caesarsalladmacka och en vegomacka med grillad squash, manchego and balsamicostekt lök.
Erika Jureskog är en passionerad hemmabagare och matlagare som driver bloggen Smaskens och instagramkontot Smaskensmederikajureskog. Hon har tävlat i både Sveriges mästerkock 2018 och i Hela Sverige bakar 2022.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2025-09-01 Genre: Livsstil, hobby och fritid Boktyp: kokbok, bakbok Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155273965 (2025-09-01)