Tårtor – lager för lager, steg för steg

Fotograf: Helén Pe

Utgivningsdag: 2026-04-14
Recensionsdag: 2026-04-14

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det finns många tillfällen att fira under året, och inget signalerar kalas så mycket som en tårta!

I den här boken visar Cecilia Hagerling Larsson steg för steg och lager för lager hur man enkelt kan göra den mest imponerande tårta, och levererar ett stort antal kombinationsmöjligheter. I sex kapitel går hon igenom de omistliga lagren: Bottnar, mousser, pannacottor, krämer, frostings och krisp, och presenterar många olika varianter för varje lager.

En tårta kan göras hur enkel eller svår som helst. Med den här boken kan du bestämma vilken nivå du vill lägga tårtan på och hur snabbt du vill ha den klar. Du kan skapa allt från en hög bröllopstårta med olika fyllningar, smaker och konsistenser, till en brownie med en snabb kräm.

Du får också tips på de bästa verktygen och genvägarna, olika spritstekniker och hur du kan skapa dekorationer av sockerpasta. Dessutom finns här tolv färdigkombinerade tårtrecept som kan kröna vilken fest som helst.

"Jättebra bok men många olika recept så man kan mixa och matcha enligt sin fantansi (och smak). Finns allt från vanliga tårtbotten, mousse och frosting."

"Innehåller allt man behöver för att göra en tårta ur boken eller komponera egna på många olika sätt. Har aldrig stött på en bättre tårtbok."

Visa mer

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2026-04-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Helén Pe Originalutgåvans titel: Tårtor – lager för lager, steg för steg Formgivare: Hannah Carlsson Thema-kod: Matlagning och kokböcker, Bakning, Kakor och tårtor, Desserter Antal sidor: 156 Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789155274610 (2026-04-14)

Fler böcker av författaren

Tårtor – lager för lager, steg för steg

Fotograf: Helén Pe

Utgivningsdag: 2026-04-14
Recensionsdag: 2026-04-14

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det finns många tillfällen att fira under året, och inget signalerar kalas så mycket som en tårta!

I den här boken visar Cecilia Hagerling Larsson steg för steg och lager för lager hur man enkelt kan göra den mest imponerande tårta, och levererar ett stort antal kombinationsmöjligheter. I sex kapitel går hon igenom de omistliga lagren: Bottnar, mousser, pannacottor, krämer, frostings och krisp, och presenterar många olika varianter för varje lager.

En tårta kan göras hur enkel eller svår som helst. Med den här boken kan du bestämma vilken nivå du vill lägga tårtan på och hur snabbt du vill ha den klar. Du kan skapa allt från en hög bröllopstårta med olika fyllningar, smaker och konsistenser, till en brownie med en snabb kräm.

Du får också tips på de bästa verktygen och genvägarna, olika spritstekniker och hur du kan skapa dekorationer av sockerpasta. Dessutom finns här tolv färdigkombinerade tårtrecept som kan kröna vilken fest som helst.

"Jättebra bok men många olika recept så man kan mixa och matcha enligt sin fantansi (och smak). Finns allt från vanliga tårtbotten, mousse och frosting."

"Innehåller allt man behöver för att göra en tårta ur boken eller komponera egna på många olika sätt. Har aldrig stött på en bättre tårtbok."

Visa mer

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2026-04-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Helén Pe Originalutgåvans titel: Tårtor – lager för lager, steg för steg Formgivare: Hannah Carlsson Thema-kod: Matlagning och kokböcker, Bakning, Kakor och tårtor, Desserter Antal sidor: 156 Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789155274610 (2026-04-14)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare