Ny vardagsmat - godare och enklare rätter för hela veckan

Författare: Maria Zihammou
Fotograf: Stefan Edetoft
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2016-09-14
Recensionsdag: 2016-09-28

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Väck matglädjen till liv och gör vardagsmatlagningen både godare och roligare. Med bra råvaror i säsong behöver man inte krångla till det – här finns enkel, rustik och hälsosam mat som hela familjen kommer att gilla. Härliga mättande vegorätter, snabba nya vardagsfavoriter, mustiga långkok, smarrigaste fredagsmyset, söta desserter och festliga helgmiddagar är några av alla de recept, med smaker från Medelhavet, USA, Asien, Marocko och Sverige, som du kommer att vilja prova.
Idérika Maria Zihammou bjuder också på massor av smarta tips på hur man blir en fena på att laga riktig mat från grunden – på hur man får till bästa tomatsåsen, den krämigaste carbonaran, slår en bea och tar tillvara på rester – och mycket, mycket mer. Välkommen till bords!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-09-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Edetoft Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Mått: 202 x 267 x 13 mm Vikt: 616 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155263348 (2016-09-14)

Fler böcker av författaren

Ny vardagsmat - godare och enklare rätter för hela veckan

Författare: Maria Zihammou
Fotograf: Stefan Edetoft
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2016-09-14
Recensionsdag: 2016-09-28

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Väck matglädjen till liv och gör vardagsmatlagningen både godare och roligare. Med bra råvaror i säsong behöver man inte krångla till det – här finns enkel, rustik och hälsosam mat som hela familjen kommer att gilla. Härliga mättande vegorätter, snabba nya vardagsfavoriter, mustiga långkok, smarrigaste fredagsmyset, söta desserter och festliga helgmiddagar är några av alla de recept, med smaker från Medelhavet, USA, Asien, Marocko och Sverige, som du kommer att vilja prova.
Idérika Maria Zihammou bjuder också på massor av smarta tips på hur man blir en fena på att laga riktig mat från grunden – på hur man får till bästa tomatsåsen, den krämigaste carbonaran, slår en bea och tar tillvara på rester – och mycket, mycket mer. Välkommen till bords!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-09-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Edetoft Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Mått: 202 x 267 x 13 mm Vikt: 616 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155263348 (2016-09-14)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare