Lindas baka i långpanna

Från mjuka kakor och tårtor till bullar och matbröd
Författare: Linda Andersson
Fotograf: Linda Andersson
Köp boken

Utgivningsdag: 2021-04-26
Recensionsdag: 2021-04-26

Mediakontakt: Cilla Wikström

Baka och njut av Lindas favoritrecept för långpanna!

Att baka i långpanna är smidigt, enkelt och det räcker till många. Den rektangulära formen passar lika bra för mjuka kakor som småkakor, bullar, pajer, tårtor och matbröd. I sin sjätte bok bjuder Linda Andersson på över 50 recept som alla kan baka. Bjud på falska wienerbröd, citronkärleksmums, fudge brownies, supersaftig banankaka, bärpaj, morotskaka med frosting, kanelgömma och himmelsk gräddtårta.

Eller varför inte baka fluffigt brytbröd till buffén? Sedan ställer du fram formen och låter gästerna ta för sig så mycket de vill. Blir det något över är det bara att frysa in!

Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt för alla att baka. I den här boken har Linda samlat sina bästa recept för långpannan – lättbakat och gott för alla tillfällen.

"Bland småkakor, bullar, pajer, mjuka kakor och matbröd rekommenderar författaren själv bl.a. chokladpudding, falska wienerbröd, citronkärleksmums, fudgebrownies, supersaftig banankaka och kanelgömma som välbeprövade favoritrecept. Själv blev jag nyfiken på brookies och bärpaj med kolasnittsdeg."

Birgitta Önnerfält, BTJ-häftet nr 10, 2021

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-04-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Linda Andersson Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 180 x 250 x 15 mm Vikt: 496 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269449 (2021-04-26)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Lindas baka i långpanna

Från mjuka kakor och tårtor till bullar och matbröd
Författare: Linda Andersson
Fotograf: Linda Andersson
Köp boken

Utgivningsdag: 2021-04-26
Recensionsdag: 2021-04-26

Mediakontakt: Cilla Wikström

Baka och njut av Lindas favoritrecept för långpanna!

Att baka i långpanna är smidigt, enkelt och det räcker till många. Den rektangulära formen passar lika bra för mjuka kakor som småkakor, bullar, pajer, tårtor och matbröd. I sin sjätte bok bjuder Linda Andersson på över 50 recept som alla kan baka. Bjud på falska wienerbröd, citronkärleksmums, fudge brownies, supersaftig banankaka, bärpaj, morotskaka med frosting, kanelgömma och himmelsk gräddtårta.

Eller varför inte baka fluffigt brytbröd till buffén? Sedan ställer du fram formen och låter gästerna ta för sig så mycket de vill. Blir det något över är det bara att frysa in!

Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt för alla att baka. I den här boken har Linda samlat sina bästa recept för långpannan – lättbakat och gott för alla tillfällen.

"Bland småkakor, bullar, pajer, mjuka kakor och matbröd rekommenderar författaren själv bl.a. chokladpudding, falska wienerbröd, citronkärleksmums, fudgebrownies, supersaftig banankaka och kanelgömma som välbeprövade favoritrecept. Själv blev jag nyfiken på brookies och bärpaj med kolasnittsdeg."

Birgitta Önnerfält, BTJ-häftet nr 10, 2021

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-04-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Linda Andersson Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 180 x 250 x 15 mm Vikt: 496 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269449 (2021-04-26)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare