Allt i ett-rätter

Lättlagat i panna, plåt, form & gryta
Författare: Madeleine Landley
Köp boken

Utgivningsdag: 2021-08-25
Recensionsdag: 2021-08-25

Mediakontakt: Cilla Wikström

Det har aldrig varit enklare att laga god mat till vardag och helg! Att laga allt i en och samma panna, form eller gryta gör middagsbestyren smidigare för både den stora och lilla familjen. Här varvas moderna recept med upphottade klassiker som till exempel heta chutney-chicken nuggets, one pot vego-bolognese, ugnsbakad halloumi, fylld köttfärslimpa och lyxig falukorv i ugn. Boken innehåller dessutom kalla såser att kombinera med de olika rätterna, och varför inte avrunda middagen med någon av de fem lättlagade desserterna?

Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Allt i ett-rätter är hennes andra bok och här bjuder hon på goda gratänger, grytor, pajer och soppor med varierande huvudråvara – från vego och fisk till kött och fågel.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-08-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 177 x 246 x 10 mm Vikt: 480 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269548 (2021-08-25)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Allt i ett-rätter

Lättlagat i panna, plåt, form & gryta
Författare: Madeleine Landley
Köp boken

Utgivningsdag: 2021-08-25
Recensionsdag: 2021-08-25

Mediakontakt: Cilla Wikström

Det har aldrig varit enklare att laga god mat till vardag och helg! Att laga allt i en och samma panna, form eller gryta gör middagsbestyren smidigare för både den stora och lilla familjen. Här varvas moderna recept med upphottade klassiker som till exempel heta chutney-chicken nuggets, one pot vego-bolognese, ugnsbakad halloumi, fylld köttfärslimpa och lyxig falukorv i ugn. Boken innehåller dessutom kalla såser att kombinera med de olika rätterna, och varför inte avrunda middagen med någon av de fem lättlagade desserterna?

Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Allt i ett-rätter är hennes andra bok och här bjuder hon på goda gratänger, grytor, pajer och soppor med varierande huvudråvara – från vego och fisk till kött och fågel.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-08-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 177 x 246 x 10 mm Vikt: 480 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269548 (2021-08-25)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare