Allt i ett-rätter
Lättlagat i panna, plåt, form & gryta Köp bokenBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2021-08-25
Recensionsdag: 2021-08-25
Mediakontakt: Cilla Wikström
Det har aldrig varit enklare att laga god mat till vardag och helg! Att laga allt i en och samma panna, form eller gryta gör middagsbestyren smidigare för både den stora och lilla familjen. Här varvas moderna recept med upphottade klassiker som till exempel heta chutney-chicken nuggets, one pot vego-bolognese, ugnsbakad halloumi, fylld köttfärslimpa och lyxig falukorv i ugn. Boken innehåller dessutom kalla såser att kombinera med de olika rätterna, och varför inte avrunda middagen med någon av de fem lättlagade desserterna?
Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Allt i ett-rätter är hennes andra bok och här bjuder hon på goda gratänger, grytor, pajer och soppor med varierande huvudråvara – från vego och fisk till kött och fågel.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2021-08-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 177 x 246 x 10 mm Vikt: 480 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269548 (2021-08-25)