Vegomat

Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog
Författare: Madeleine Landley

Utgivningsdag: 2022-09-08
Recensionsdag: 2022-09-08

Mediakontakt: Cilla Wikström

Vego passar lika bra till vardag som helg och är så mycket mer än en bara bönor och sallad. I denna bok bjuder receptkreatören och matfotografen Madeleine Landley bland annat på vegetariska varianter av vardagsklassiker som schnitzel med mos, pytt i panna, spaghetti med mustig sås, vegogratäng och en krämig stroganoff. Inte heller att förglömma fredagens kryddiga tacos, saftiga burgare och härligt spröda pajer och piroger. Boken innehåller ett femtiotal smakrika recept som är tydligt indelade i kategorierna ovo-vegetariskt, lakto-vegetariskt och veganskt. Att laga gott utan kött är lättare än man kan tro, särskilt med lite hjälp på traven av en inspirerande bok gömd under köksförklädet.

Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Vegomat – från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog är hennes tredje bok och här bjuder hon på mustiga vegorätter för både vardag och fest och som får smaklökarna att jubla.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-09-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Omslagsformgivare: Moa Edlund Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155271251 (2022-09-08)

Fler böcker av författaren

Vegomat

Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog
Författare: Madeleine Landley

Utgivningsdag: 2022-09-08
Recensionsdag: 2022-09-08

Mediakontakt: Cilla Wikström

Vego passar lika bra till vardag som helg och är så mycket mer än en bara bönor och sallad. I denna bok bjuder receptkreatören och matfotografen Madeleine Landley bland annat på vegetariska varianter av vardagsklassiker som schnitzel med mos, pytt i panna, spaghetti med mustig sås, vegogratäng och en krämig stroganoff. Inte heller att förglömma fredagens kryddiga tacos, saftiga burgare och härligt spröda pajer och piroger. Boken innehåller ett femtiotal smakrika recept som är tydligt indelade i kategorierna ovo-vegetariskt, lakto-vegetariskt och veganskt. Att laga gott utan kött är lättare än man kan tro, särskilt med lite hjälp på traven av en inspirerande bok gömd under köksförklädet.

Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Vegomat – från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog är hennes tredje bok och här bjuder hon på mustiga vegorätter för både vardag och fest och som får smaklökarna att jubla.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-09-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Omslagsformgivare: Moa Edlund Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155271251 (2022-09-08)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare