Världens vego från Slottsträdgården Ulriksdal

Fotograf: Tomas Södergren
Köp boken

Utgivningsdag: 2023-09-13
Recensionsdag: 2023-09-14

Mediakontakt: Cilla Wikström

Slottsträdgården Ulriksdal utanför Stockholm är en oas för alla som älskar trädgård, inredning och god design, och varje vardag står en överdådig vegetarisk buffé uppdukad i Trädgårdscaféet. Hit kommer såväl småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer för att njuta av soppor, sallader och varmrätter, skapade av Trädgårdscaféets kreativa kockar. Allt lagat av säsongens råvaror och med influenser från världens alla hörn.

Nu kan du njuta av den populära vegomaten hemma i köket. Här finns allt från smårätter, soppor, och sallader till varmrätter och desserter. Vad sägs om papa a la huancaina, kassavarot på krispig salladsbädd, gräddig paprikasoppa och tre sorters hummus? Eller varför inte bjuda vännerna på en härlig trerättersmeny med päronsallad, färsgryta med svartkål och nordisk tiramisu.

Boken innehåller cirka 75 recept som passar både vardag och fest och blir det rester över är maten lika god att packa ner i lunchlådan till dagen efter.

Det här är skribenten Katarina Nordgrens och fotograf Tomas Södergrens femte kokbok i samarbete med kockarna på Trädgårdscaféet där varje vegorätt presenteras med inspirerande och vackra bilder.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-09-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Tomas Södergren Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar, Vegetarisk matlagning, Hälsosam mat, Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 202 x 231 x 17 mm Vikt: 560 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155272357 (2023-09-13)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Världens vego från Slottsträdgården Ulriksdal

Fotograf: Tomas Södergren
Köp boken

Utgivningsdag: 2023-09-13
Recensionsdag: 2023-09-14

Mediakontakt: Cilla Wikström

Slottsträdgården Ulriksdal utanför Stockholm är en oas för alla som älskar trädgård, inredning och god design, och varje vardag står en överdådig vegetarisk buffé uppdukad i Trädgårdscaféet. Hit kommer såväl småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer för att njuta av soppor, sallader och varmrätter, skapade av Trädgårdscaféets kreativa kockar. Allt lagat av säsongens råvaror och med influenser från världens alla hörn.

Nu kan du njuta av den populära vegomaten hemma i köket. Här finns allt från smårätter, soppor, och sallader till varmrätter och desserter. Vad sägs om papa a la huancaina, kassavarot på krispig salladsbädd, gräddig paprikasoppa och tre sorters hummus? Eller varför inte bjuda vännerna på en härlig trerättersmeny med päronsallad, färsgryta med svartkål och nordisk tiramisu.

Boken innehåller cirka 75 recept som passar både vardag och fest och blir det rester över är maten lika god att packa ner i lunchlådan till dagen efter.

Det här är skribenten Katarina Nordgrens och fotograf Tomas Södergrens femte kokbok i samarbete med kockarna på Trädgårdscaféet där varje vegorätt presenteras med inspirerande och vackra bilder.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-09-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Tomas Södergren Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar, Vegetarisk matlagning, Hälsosam mat, Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 202 x 231 x 17 mm Vikt: 560 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155272357 (2023-09-13)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare