Asiatiska smårätter, nudlar och ris

Författare: Maria Zihammou

Utgivningsdag: 2025-08-21
Recensionsdag: 2025-08-21

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Res till länder som Japan, Korea, Kina, Thailand och Vietnam – utan att lämna ditt kök! I denna bok finns över 50 smakrika recept som har hämtat inspiration från den mångsidiga asiatiska matkulturen. Välj bland läckra rätter som kimchi fried rice, ångkokt kolja med lime och citrongräs, indonesiska karréspett, gochujangbräserad tofu, dandan-nudlar eller en snabb phô med kyckling. Oavsett om du vill laga smårätter till helgens bjudning eller något med nudlar eller ris till vardagens alla middagar är tillvägagångssättet enkelt. Detta är mat som alla kan laga! Dessutom hittar du de flesta råvaror i din närmaste matbutik.

Maria Zihammou är matkreatören och journalisten som vill inspirera alla hemmakockar att laga mer asiatisk mat. Hennes förhoppning är att recepten i denna bok blir nya favoriter i ditt kök! Asiatiska smårätter, nudlar och ris är hennes tionde kokbok och uppföljaren till succéboken Asiatisk mat, som av Gourmand Awards blev utsedd till den bästa asiatiska kokboken i världen 2023.

Om boken:
”Det är innehållsrikt och finns nog något som kan passa alla som är nyfikna på asiatisk matlagning, även vegetarianer.” Betyg 4 – Mycket bra. Ur BTJ-häftet nr 13, 2025. Lektör: Moa Långbergs.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2025-08-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Boktyp: kokbok Thema-kod: Matlagning: länder, kulturer och regioner Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155273910 (2025-08-21)

Fler böcker av författaren

Asiatiska smårätter, nudlar och ris

Författare: Maria Zihammou

Utgivningsdag: 2025-08-21
Recensionsdag: 2025-08-21

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Res till länder som Japan, Korea, Kina, Thailand och Vietnam – utan att lämna ditt kök! I denna bok finns över 50 smakrika recept som har hämtat inspiration från den mångsidiga asiatiska matkulturen. Välj bland läckra rätter som kimchi fried rice, ångkokt kolja med lime och citrongräs, indonesiska karréspett, gochujangbräserad tofu, dandan-nudlar eller en snabb phô med kyckling. Oavsett om du vill laga smårätter till helgens bjudning eller något med nudlar eller ris till vardagens alla middagar är tillvägagångssättet enkelt. Detta är mat som alla kan laga! Dessutom hittar du de flesta råvaror i din närmaste matbutik.

Maria Zihammou är matkreatören och journalisten som vill inspirera alla hemmakockar att laga mer asiatisk mat. Hennes förhoppning är att recepten i denna bok blir nya favoriter i ditt kök! Asiatiska smårätter, nudlar och ris är hennes tionde kokbok och uppföljaren till succéboken Asiatisk mat, som av Gourmand Awards blev utsedd till den bästa asiatiska kokboken i världen 2023.

Om boken:
”Det är innehållsrikt och finns nog något som kan passa alla som är nyfikna på asiatisk matlagning, även vegetarianer.” Betyg 4 – Mycket bra. Ur BTJ-häftet nr 13, 2025. Lektör: Moa Långbergs.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2025-08-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Boktyp: kokbok Thema-kod: Matlagning: länder, kulturer och regioner Antal sidor: 112 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155273910 (2025-08-21)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare