Barbro Lönnegren

Barbro Lönnegren utbildade sig ursprungligen till hushållslärare och studerade därefter 2 år vid Aarhus universitet i Danmark och i USA som Svenska Amerikastiftelsens stipendiat på olika provkök. Hon arbetade också på Ica provkök. Under mer än 30 år var Barbro verksam som matskribent och frilansjournalist bl a för Allt om Mat, Året Runt och Expressen.

Hon har också utgivit ett 30-tal kokböcker, däribland Laga gott med choklad, Pasta, Paj, Pirog och Pizza, 100 fräsiga färsrätter, 100 läckra pajer, 100 rätter på 20 minuter, Festlig husmanskost året runt, 100 grytor & gratänger samt 100% Lättlagat.

Barbro Lönnegren gick bort 2014.

Utgivning

Barbro Lönnegren

Barbro Lönnegren utbildade sig ursprungligen till hushållslärare och studerade därefter 2 år vid Aarhus universitet i Danmark och i USA som Svenska Amerikastiftelsens stipendiat på olika provkök. Hon arbetade också på Ica provkök. Under mer än 30 år var Barbro verksam som matskribent och frilansjournalist bl a för Allt om Mat, Året Runt och Expressen.

Hon har också utgivit ett 30-tal kokböcker, däribland Laga gott med choklad, Pasta, Paj, Pirog och Pizza, 100 fräsiga färsrätter, 100 läckra pajer, 100 rätter på 20 minuter, Festlig husmanskost året runt, 100 grytor & gratänger samt 100% Lättlagat.

Barbro Lönnegren gick bort 2014.

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare