Bokförlaget Semic, 2022-08-19

Astrologi – en uråldrig metod att förutsäga framtiden

Helena Biehl, utbildad jurist och astrolog, har ägnat sig åt astrologi på heltid sedan 2013. Hon driver bla bloggen "Helenas Horoskop" som publiceras i magasinet AMELIA och tar emot klienter både både privatpersoner och företag. Nu är hon aktuell med sin fjärde bok Astro – din guide till framtiden.

Låt planererna guida dig

Med hjälp av astrologins nycklar kan du förutspå och planera din framtid inom flera viktiga livsområden såsom karriär, relationer och hälsa. Den här boken ger dig en introduktion till de tolv stjärntecknen, planethusen, sol-, ascendent- och måntecknen.

I boken får du  lära dig hur du med hjälp av prediktiv astrologi kan förutspå ditt kommande år, få svar på vardagliga frågor och större livsval som till exempel; Är det dags att flytta? Ska jag skriva på ett nytt jobbavtal? Varför känns det inget bra i min relation just nu?

Ur förordet

Astrologi är den uråldriga metoden för att studera planeternas rörelser över himlavalvet och hur de påverkar oss människor på jorden. Från början användes astrologi för att förutse skördetider och väder. I dag har astrologi fått ett mer hippt användningsområde. Unga människor har tagit till sig den så kallade mysticoretrenden för att ge sig själva en skjuts av energi för att hitta rätt tidpunkt för att agera för en jobbstart, förändringar i boende, livsstil eller ta nya tag för inre utveckling. Ingen rynkar längre på näsan, eller kallar någon för en flummig hippie för att man bokar en andlig rådgivning eller astrologiläsning.

Ur innehållet:

  • Soltecknet–ditt ego
  • Asscendenttecken & hur du tar fram ditt personliga horoskop
  • De fyra elementen & de tolv horoskophusen
  • Predikativ astrologi – förutspå framtiden
  • Så tittar du in i ditt eget horoskop
  • Liten ordlista