Bokförlaget Semic, 2021-09-13

Foto: Fredrik Nylén

Baka till jul med Fredrik Nylén

Skapa julstämning med doften av nybakat! I Fredrik Nyléns nya bok Baka till jul  – Från saffransbullar och pepparkakssnittar finns allt du vill ha till fikastunderna i advent och på gottebordet.

Klassiker som saffransbullar, pepparkakor, struvor, knäck och vörtbröd samsas med nya välsmakande recept som garanterat gör succé hos både vänner och familj.

Vad sägs om att testa frasiga saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj eller en fantastisk marängtårta med apelsin och granatäpple?

Baka till jul  – Från saffransbullar och pepparkakssnittar innehåller ca 50 recept och Fredriks bästa tips för att lyckas med julbaket.

Fredrik Nylén driver en av Sveriges största bakbloggar, Fredriks fika, och har skrivit flera populära bakböcker om allt från bröd och bullar till choklad. 2013 kom han på andra plats i Hela Sverige bakar.

Fredrik bor i en ombyggd kyrka i Hofors med sambo och hund och är i grunden utbildad kock. Hans förkärlek till att baka goda bullar, bröd, kakor och tårtor har dock resulterat i flera populära böcker där bakning står i fokus. Det här är Fredriks fjärde bok hos Bokförlaget Semic.

Utgivning 2021-09-28 • Foto Fredrik Nylén

Press- och marknadskontakt:

Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se