Bokförlaget Semic, 2021-11-19

Behandla dina hälsoproblem med zonterapi och akupressur

Med hjälp av zonterapi och akupressur kan du på ett enkelt och skonsamt sätt skapa balans i kropp och själ. Genom att massera eller trycka på specifika punkter kan du själv behandla flera vanliga hälsoproblem – allt från spänningshuvudvärk och sömnsvårigheter till knäskador och ryggsmärta.

I boken Zonterapi & akupressur finns ett grundprogram att följa, som sedan kompletteras med specifika punkter efter behov. Lär dig de rätta teknikerna och var du hittar de olika punkterna på kroppen med hjälp av de tydliga bilderna och beskrivningarna i boken.

Håll dig friskare med hjälp av regelbundna behandlingar som inte behöver ta mer än några minuter. Skäm bort dig själv med ett särskilt ansiktsprogram för strålande hy, program för att minska ångest eller ge din partner en behandling som skapar närhet och välbefinnande.

Danska Vivian Birlie har över 20 års erfarenhet av att arbeta med zonterapi och akupunktur. Hon har skrivit flera böcker om hälsa och nu får även vi i Sverige ta del av hennes kunskap.

Utgivning: 2021-12-21

Översättning: Kristina Nilsson