Bokförlaget Semic, 2019-09-20

Foto: Roger Olsson

Bloggaren Linda Andersson får oss att lyckas med julbaket

När julen närmar sig finns det få saker som sprider sådan god stämning som doften av nybakat. Bakbloggaren Linda Andersson bjuder på sina allra bästa och mest omtyckta recept för alla fikastunder i december

I Lindas julbak hittar du klassiska bakverk som saftiga saffransbullar, smakrikt vörtbröd, spröda pepperkakor och förförande god knäck. Men också läckra nytillskott till gottebordet, såsom Rocky road-kladdkaka, hemgjord Bounty, After Eight-fudge, kärleksmums med smak av pepparkaka och en snabb filmjölkslimpa med saffran. Som alltid med praktiska steg-för-steg-bilder som gör baket både enkelt och roligt och massor med goda råd för att lyckas med julbaket.

Linda Andersson driver en av Sveriges största bakbloggar: Lindas bakskola. Linda är både journalist och hem- och konsumentkunskapslärare och har tidigare varit anställd på tidningen Hembakat i många år där hon bland annat gjorde bakreportage och skapade recept. Sedan barnsben har hon älskat att baka och pröva sig fram med nya smaker och former. Hon bor utanför Stockholm med sin sambo och fem barn, som alla mer än gärna äter nybakat!

Omslagsfoto: Karolina Olsson Haglund • Utgivning: Oktober • ISBN 9789155267353

Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se