Bokförlaget Semic, 2023-08-21

Foto: Stefan Edetoft

Enkelt, snabbt och jättegott – smarta recept för vardag och fest!

Med få råvaror och smaksäkra recept – som går att laga i en panna, plåt, form eller gryta – gör den här boken livet lite enklare!

I Middag allt i ett får du mat inspirerad från hela världen, vad sägs till exempel om marockanska köttbullar, ugnsbakade grönsaker med kikärtor, chili- och vitlökspasta, eller ugnsbakad fisk och kyckling med harissa och medelhavsgrönsaker?

Överraska dig själv och familjen med nya och lättlagade rätter med mycket smak och få ingredienser.

Med mångkulturella Maria Zihammous prisvinnande kokböcker gör du enkelt härliga matresor i ditt kök oavsett om det är en måndag eller helg. Middag allt i ett är Marias åttonde kokbok.

Maria Zihammous:

– Vad du nu än väljer att laga vill jag dela min kärlek till mat som smakar mycket. Jag hoppas och tror också att mina tips på hur du kan följa säsongen, och även byta ut råvaror i recepten, kommer att öppna upp för ett mer hållbart sätt att laga mat, vilket är bra både för miljön och plånboken. Det kommer också att stärka dig när du lagar mat, och förhoppningsvis hittar du nya favoriter i boken som gör tiden i köket både enklare och roligare för just dig. Alla kan, och jag tror också att alla vill, laga god och nyttig mat. Det ska vara gött att leva, sjunger göteborgarna – det ska vara gött att äta.