Bokförlaget Semic, 2023-01-02

Få bättre kontakt med dina känslor och hitta lugnet i livet

Att bara vara här och nu en stund. Att stanna upp i ögonblicket. Hur ofta tar du dig egentligen tid till det? Hur ofta släpper du allt och tar ett djupt andetag – och bara är?

Medveten närvaro handlar om att landa och vara närvarande i nuet. I den boken Medveten närvaro – hitta lugnet i livet lär Eva Gussarsson dig om allt det positiva som medveten närvaro kan ge våra liv. Med hjälp av enkla och effektiva övningar kan du nå inre lugn och harmoni. Att leva mer i nuet ger bättre balans i livet och är ett effektivt sätt att hantera stress och oro. Du får också bättre kontakt med dina känslor, och lär känna dig själv och dina behov.

Om författaren

Eva Gussarsson är journalist och författare och har som journalist skrivit om hälsa, mental utveckling och stress i mer än tjugofem år för tidningar som Expressen, Tara, Amelia och Topphälsa. Hälsa är något av ett specialintresse och privata erfarenheter ledde henne till att lära sig ännu mer om hur man finner balans i livet. Medveten närvaro – hitta lugnet i livet är Eva Gussarssons tredje bok.