Bokförlaget Semic, 2019-09-20

Från rost till absolut toppskick – ett liv med gamla bilar

I jubileumsboken Bilar – alla tiders nostalgitripp finner du berättelsen om nästan alla Peter Haventons bilar. Det är en omväxlande resa författaren gjort samtidigt som han sedan slutet av 70-talet skrivit Semics alla bilböcker med fotografier från förr. Totalt har det blivit 36 böcker i serien under dessa 40 år. Peter har onekligen levt som han lärt – för honom har det ständigt varit gamla bilar, mer eller mindre körbara, ofta i behov av bogsering och flyttning från en lada till en annan.  Gammelbilshobby av bästa slag helt enkelt.

Så här drygt 50 år efter hans start som diversebilköpare är det en sak som vi ska vara alldeles extra glada över: han hade nästan alltid kameran till hands! Utan bilderna hade denna bok aldrig blivit verklighet.

Nu är det dags för dig att titta och läsa i boken. Kanske förundras du över vilka skojiga bilar som Peter Haventon så lättvindigt köpt och efter något år eller så lika lättvindigt skickat vidare. Men sådan är den sanna entusiasmen – alla bilar är kul på något sätt och det finns alltid fler bilbekantskaper att göra. Det är bara att jobba på!

Utgivning: Oktober • ISBN: 9789155267155

Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se