Bokförlaget Semic, 2022-09-27

Ge julen det lilla extra

Det är tre månader kvar till jul och vi har en kall och mörk årstid framöver oss. Då är det fantastiskt att umgås kring tända ljus och mumsa på alla godsakerna man bakat. I den nya boken Bakat till julen bjuder Lena Söderström på fler än 60 recept.

Recepten står stadigt i det klassiska, men också med en ny twist. Från spröda pepparkakor och fluffiga lussebullar till ståtliga tårtor, kakor och härligt godis.

Låt köket fyllas med underbara dofter av saffran och pepparkakskryddor. I boken finner du de bästa recepten för att sätta guldkant på julen!

Här finns julens smaker i alla dess former och lite till! Med tydliga recept och vackra, inspirerande bilder. Frestande bakverk som enkelt blir festens mittpunkt och ger julen det där lilla extra!

Om författaren

Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer.

Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept.

Lena har på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök gjort matreportage med kända personer som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.