Bokförlaget Semic, 2019-02-26

Foto: Ulf Huett

Hela middagen på grillen

Per Ehrlund, en av Sveriges bästa och rutinerade grillare, är tillbaka med en ny glödhet, grillbok: Grilla mer! Bbq, kött, fisk, vego, tillbehör & såser, där långt mer än konsten att grilla en köttbit till perfektion lärs ut.

Din grill, din glöd, du bestämmer

Här lagas också mustig böngryta, helgrillad fisk, tacos med hemgjorda majstortillas, rökta rotsaksgratänger, low and slow-klassiker som short ribs och kycklingvingar, Louisiana-inspirerade bbq-såser och mycket mer - allt på gallret till en vanlig grill. Det är enkelt, det blir otroligt gott och du slipper vändorna till köket.

Så samla vändorna runt glöden, dra igång en skön spellista och ladda grillen med allt du gillar. För ALLT går att grilla – och kombinera lite som du vill. 

Om författaren

Per Ehrlund är en av de mest anlitade grillinstruktörerna som finns i Sverige. Reser landet runt och håller kurser och inspirerar med sin gedigna grillerfarenhet. Han har också vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, tävlat både i SM och VM. Per har också medverkat i olika produktioner både i teve och radio. Det här är Pers andra grillbok efter succén med Grilla på riktigt! 

Foto av Ulf Huett.

Utgivning: 4 April • ISBN: 9789155266110

Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se

Telefon  08-799 30 50 • info@semic.se