Bokförlaget Semic, 2023-09-05

Foto: Karolina Olson Haglund

Över femtio juliga recept signerade KlingsKitchen

Katarina Kling är mat- och bakkreatör och driver den populära matbloggen KlingsKitchen. I Baka julens goda bjuder hon på över femtio juliga recept – alltifrån läckra desserter, fantasifullt julgodis, mättande bröd till läskande drinkar.

Vad sägs om glöggkokta päron med mandelgrädde, skumgranar, saffranssnittar med apelsin, franskt kryddbröd och polkagrismojito? Klassisk knäck, mormors julkarameller, len apelsinmousse och förtjusande ingefärskakor och mycket mer. Här hittar du garanterat nya julfavoriter som kommer älskas av både släkt och vänner!

Katarina Kling:

– I den här boken delar jag med mig av både nya och gamla recept. Det finns recept på juldesserter, juliga bakverk, julgodis, kryddiga bröd och härliga drinkar. Vad sägs om kola- och lingonpannacotta med italiensk maräng, clementinpavlova, popcornfudge, julgransfocaccia eller en granatäppelmojito? Jag hoppas att du hittar flera nya favoriter att duka fram på gottebordet och inspiration till julens alla mysiga och goda stunder. Jag önskar dig en riktigt god jul!

Om författaren

Katarina Kling är mat- och bakkreatör och driver den populära matbloggen KlingsKitchen. Hon har tidigare givit ut boken Soppa, bröd, röror & andra smårätter.