Bokförlaget Semic, 2022-05-13

Smartast i familjen – kul utan datorer, mobiler och surfplattor

Fredrik ”Filiokus Fredrik” Eklöv är Sveriges kluringsmästare nummer ett med hela Sverige som arbetsfält. Hans interaktiva trolleri- och buktalerishower lockar en bred publik i alla åldrar. Fredrik kan inte få nog av kluringar och i Smartast i familjen bjuder han på sina favoriter. Både gamla klassiker och nya med en modern twist.

Jag har alltid gillat kluringar! Pirret och glädjen jag känner inför utmaningar gör att jag inte kan få nog. Det är något alldeles speciellt med att hitta nya utmaningar och veta att lösningen finns där. Ibland är svaret lättare att hitta och andra gånger för jag kämpa. Kör jag riktigt fast tar jag min familj eller vänner till hjälp. Där finns en annan anledning till att jag gillar det här så mycket – glädjen i att lösa kluringar tillsammans med andra. Oslagbart!

Succéserien Smartast i familjen bjuder på underhållande hjärngympa att lösa själv eller tillsammans med andra. Håll hjärnan i trim med utmaningar för alla. Här finns kluringar och tankenötter av alla tänkbara slag, knepiga gåtor och roliga tricks. Dessutom frågor som testar allmänbildningen där du har kul samtidigt som du lär dig saker om Sverige. Kul och klurigt för hela familjen!

Ta skärmpaus! Den här boken hjälper dig att ha kul utan datorer, mobiler och surfplattor – 100 % skärmfritt!