Bokförlaget Semic, 2020-09-14

En vackrare höst – sminka som ett proffs

Stora sminkbok lär dig sminka som ett proffs! Läs om lösningar på vanliga hudproblem samt tips och tricks för att få den perfekta makeupen. Du lär dig att lägga en felfri bas, hur rouget ska sitta, att göra den perfekta eyelinern och se skillnaden på olika läppstift, pennor och skuggor. Oavsett om du letar efter en enkel vardagslook eller en elegant festsminkning så hjälper bokens pedagogiska steg-försteg-bilder dig att lyckas.

"Vi är alltid vackra men ett rött läppstift har aldrig skadat!"

Den kompletta makeupmanualen för alla åldrar och hudtyper

Stora sminkboken ger oss en omfattande guide som leder oss genom hudvårdsrutiner, skönhetsproblem, ögonbrynens makt, perfekt jämn hy, sensuella läppar och ett antal ljuvliga sminkningar, och så ett par glittriga varianter dessutom! Så lär er, lek, experimentera och skapa. Tips för alla åldrar och hudtyper.

Flitig anlitad makeupartist

Lisa Potter-Dixon är chefsmakeupartist för Benefit Cosmetics, lanserara Benefits sminkkollektioner på tv och i annan media. Flitigt anlitad för jobb i tidningarna Vogue,  Elle, Grazia, Glamour och Red. På Youtube har hon sin egen skönhetskanal där hon ger sminktips #LearnwithLisa.

Förord av Amanda Strand, influencer, youtuber, modell & makeupartist.

Foto: Rhys Frampton