Bokförlaget Semic, 2020-01-21

Spritsa ditt bakverk till ett mästerverk

Förvandla enkla kladdkakor, cupcakes, pajer, bakelser och tårtor till imponerande bakverk med wow-faktor. 

Det är enklare än du tror att förvandla dina kladdkakor, cupcakes, pajer, bakelser och tårtor till vackra konstverk som imponerar. I boken Baka och spritsa bjuder Emma Brink Rask, som driver den populära bakbloggen Brinken bakar, på 40 läckra recept, praktiska steg-för-steg-bilder och sina allra bästa tips på hur du lyckas dekorera dina bakverk på otaliga sätt – med endast fem tyllar.

Med en spritspåse och endast några få tyllar till hjälp kan du bjuda vänner och familj på fika som är lika vacker som god. Emma Brink Rask inspireras ofta av konditorproffsen men älskar att bjuda på enkla recept som alla kan återskapa hemma i det egna köket. Hon har blivit känd för sina bakverk och desserter och det faktum att hon älskar att spritsa. Det bästa av allt? Att spritsa är mycket enklare (och mer förlåtande) än många tror.

Emma Brink Rask är en passionerad och självlärd hemmabagare som startade sin populära bakblogg Brinken bakar våren 2017. Hon har arbetat i mediebranschen i över 15 år som redaktör, innehållsproducent och digital strateg, men idag ägnar hon all sin tid åt bakningen. Bland annat som influencer, receptkreatör och bakboksförfattare. Hon driver även Sveriges enda podcast om bakning, Tillåt kakor, tillsammans med Camilla Hamid.

Foto: Lina Eidenberg Adamo • Utgivning: 2020-03-05 • ISBN: 9789155267711