Bokförlaget Semic, 2023-02-17

Foto: Gabriella Dahlman

Ta del av trädgårdsmästarens hemligheter

Inget smakar väl så gott som det man odlat själv och skördat solvarmt!  En köksträdgård är en trädgård att njuta av, med dess dofter, färger och smaker.

I Nya köksträdgården av Sanna Töringe får du handfasta råd om allt från planering, anläggningar och grödor till skörd, skötsel och hur du gör din egen jord. Köksträdgården må vara liten eller stor, det spelar ingen roll. Man kan ha den i krukor, lådor eller till och med på balkongen.

Här finns också tips på hur du kan använda din skörd i köket och mängder av tips hämtade från tjugofem års samlad erfarenhet av trädgårdsarbete. Nya köksträdgården är helt enkelt en outsinnlig inspirationskälla med sina vackra bilder, sinnliga betraktelser och användbara odlingsråd och Sannas egna favoritrecept.

Sanna Töringe är författare till en rad personliga och mycket uppskattade böcker om mat och trädgård. Detta är en bearbetning av den populära klassikern Köksträdgården – planering, odling, recept (2016), med helt nya bilder av fotografen Gabriella Dahlman.