Bokförlaget Semic, 2019-02-15

Foto: Tomas Södergren

Vegetarisk festmat när den är som bäst

Fantastisk vegetarisk festmat från populära Trädgårdscaféet på Slottsträdgården Ulriksdal

I boken Vegofest med slottsträdgården Ulriksdal bjuds det på plockmat, goda bröd och röror, soppor, sallader och andra rätter, allt kryddat med smaker från världens alla kök. Här finns recept för alla tänkbara tillfällen, perfekta att kombinera som du själv vill, till en festmåltid runt dukat bord eller som en generös buffé för större sällskap.

Det här är en inspirerande bok, full av välsmakande mat och härliga bilder från alla vackra miljöer och odlingar kring handelsträdgården. Slottsträdgården Ulriksdal utanför Stockholm är en verklig oas för alla som älskar trädgård, inredning och god design. Som kronan på verket står varje vardag en överdådig vegetarisk buffé uppdukad i Trädgårdscaféet.

Författarna Katarina Nordgren och Tomas Södergren har tillsammans gjort en rad inspirerande och mycket uppskattade böcker med vegetarisk mat från Slottsträdgården Ulriksdal. Fotografi av Tomas Södergren.

Recensionsdag: 20 Mars • ISBN: 9789155266097

Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se, 08-799 30 50.