Bokförlaget Semic, 2018-12-13

Viktfällan – Sluta banta och börja leva

Skapa en hållbar viktminskning där din livsstil får dig att hålla hälsovikten så att du kan sluta banta och börja leva!

Tänker du ofta på din vikt? Har du lyckats tappa några kilon med hjälp av en diet, men går upp dem igen? Eller är du nöjd med din kropp, men oroar dig över att det som ligger på din tallrik ska få dig att förlora kontrollen över ditt ätande?

Du är inte ensam. De tankar vi har om våra kroppar och det vi äter tar ofta upp en stor del av vår tid. Men med hjälp av ACT (Acceptance and Commitment Therapy) får du de verktyg du behöver för att sluta fred med din kropp och maten du äter, så att du i stället kan koncentrera dig på att leva helhjärtat.

Viktfällan – Sluta banta och börja leva består av en nioveckorsguide, som genom enkla vardagsuppgifter och mindfulness övar dig i självmedkänsla. Dessutom görs en djupdykning ner i näringsfysiologins magiska värld. Du tar ett steg i taget mot en stabil viktminskning där din livsstil sedan hjälper dig att hålla hälsovikten, så att du kan sluta banta och börja leva.

Maria Helander är samtalsterapeut, beteendevetare, mindfulnessinstruktör och författare. Hon har vid flera tillfällen medverkat som expert i SVT och TV3. Anna Hallén Buitenhuis utbildar livsstilskonsulter och stresscoacher samt har skrivit ett flertal böcker om kost och hälsa.

Utgivning: Januari 2019

Bokförlaget Semic, 08-799 30 50, info@semic.se

Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se

Bokförlaget Semic

Bokförlaget Semic startade sin verksamhet i juni 1950. Vi ger ut cirka 80 böcker per år om mat och dryck, handarbete, hobby och inredning, blommor och trädgård, djur och natur, sport och fakta samt böcker för barn och ungdomar, kalendrar och julklassiker. Vi trycker våra böcker i ovanligt stora upplagor, säljer dem till ovanligt bra priser och når ovanligt många läsare. Merparten av vår utgivning är svenska originalböcker. Bokförlaget Semics redaktion, marknadsavdelning och produktionsavdelning är förlagda till Sundbyberg. Semic är en del av Bonnierförlagen AB.