Sill, ägg och nubbe

Eja Nilsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2005-03-15

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Både till jul, påsk och midsommar är sill och ägg något av det allra viktigaste på bordet. I denna fräscha och moderna bok om sill och ägg bjuds både på traditionella och nya spännande sill- och äggrätter. Vad sägs om iransk våromelett, gratinerade strömmingsrullar eller skånsk äggakaka..? Förutom matrecept finns här olika sätt att göra hemkryddat brännvin. Och dessutom snapsvisorna - som hör till alla svenska sillkalas! Cirka 80 recept.

Eja Nilsson är journalist och författare, och de läckra bilderna är tagna av matfotografen Holger Edström.

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Holger Edström Thema-kod: Kokböcker Mått: 167 x 234 x 11 mm Vikt: 354 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155232849 (2005-03-15)

Fler böcker av författaren

Sill, ägg och nubbe

Eja Nilsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2005-03-15

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Både till jul, påsk och midsommar är sill och ägg något av det allra viktigaste på bordet. I denna fräscha och moderna bok om sill och ägg bjuds både på traditionella och nya spännande sill- och äggrätter. Vad sägs om iransk våromelett, gratinerade strömmingsrullar eller skånsk äggakaka..? Förutom matrecept finns här olika sätt att göra hemkryddat brännvin. Och dessutom snapsvisorna - som hör till alla svenska sillkalas! Cirka 80 recept.

Eja Nilsson är journalist och författare, och de läckra bilderna är tagna av matfotografen Holger Edström.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Holger Edström Thema-kod: Kokböcker Mått: 167 x 234 x 11 mm Vikt: 354 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155232849 (2005-03-15)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare