Vardagsmat för liten kassa

101 recept - Knep och spartips Eja Nilsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2011-01-10
Recensionsdag: 2011-01-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

I perioder behöver vi alla spara. Konjunkturer går upp och ner, familjen växer och får större behov, kanske vill vi prioritera och använda pengarna till något annat än tidigare. Vad hägrar? Den Stora Resan för hela familjen eller helt enkelt bättre matkvalitet i vardagen? Vi lägger mycket pengar på maten – men god mat måste inte vara dyr!
Undersökningar visar att nästan hälften av all mat vi köper slängs – helt i onödan. Genom att lära dig vilka råvaror du ska köpa och hur du tar vara på dem, kommer du att göra enorma vinster – och till på köpet få njuta av god och hälsosam mat!
I boken lär du dig att handla smart, spara som sport, hushålla med rester, mormors knep, nya kalastrender, bjuda på budgetfest, lägga krutet på dukningen och mycket, mycket mer.
Eja Nilsson ger tips och råd och bjuder på hundratals läckra förrätter, huvudrätter, desserter och goda tillbehör. Vad sägs om turkisk yoghurtsoppa, jordnötskyckling, hemgjord falafel, fransk grönsaksgratäng, matvåfflor, frittata med spaghetti eller kinesisk äggnudelsoppa? Dessutom lär hon oss att laga mat som en trestegsraket – så räcker samma råvaror enkelt till tre olika rätter!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-01-17 Genre: Mat & dryck Fotograf: Tine Guth Linse Thema-kod: Kokböcker Mått: 200 x 231 x 12 mm Vikt: 502 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155256623 (2011-01-10)

Fler böcker av författaren

Vardagsmat för liten kassa

101 recept - Knep och spartips Eja Nilsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2011-01-10
Recensionsdag: 2011-01-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

I perioder behöver vi alla spara. Konjunkturer går upp och ner, familjen växer och får större behov, kanske vill vi prioritera och använda pengarna till något annat än tidigare. Vad hägrar? Den Stora Resan för hela familjen eller helt enkelt bättre matkvalitet i vardagen? Vi lägger mycket pengar på maten – men god mat måste inte vara dyr!
Undersökningar visar att nästan hälften av all mat vi köper slängs – helt i onödan. Genom att lära dig vilka råvaror du ska köpa och hur du tar vara på dem, kommer du att göra enorma vinster – och till på köpet få njuta av god och hälsosam mat!
I boken lär du dig att handla smart, spara som sport, hushålla med rester, mormors knep, nya kalastrender, bjuda på budgetfest, lägga krutet på dukningen och mycket, mycket mer.
Eja Nilsson ger tips och råd och bjuder på hundratals läckra förrätter, huvudrätter, desserter och goda tillbehör. Vad sägs om turkisk yoghurtsoppa, jordnötskyckling, hemgjord falafel, fransk grönsaksgratäng, matvåfflor, frittata med spaghetti eller kinesisk äggnudelsoppa? Dessutom lär hon oss att laga mat som en trestegsraket – så räcker samma råvaror enkelt till tre olika rätter!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-01-17 Genre: Mat & dryck Fotograf: Tine Guth Linse Thema-kod: Kokböcker Mått: 200 x 231 x 12 mm Vikt: 502 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155256623 (2011-01-10)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare