Lättlagade menyer

Läckra recept för vardag och fest Maud Onnermark
Köp boken

Utgivningsdag: 2008-09-03

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Känns det stressigt att bjuda hem vännerna på middag? Tryter fantasin när du vill planera en läcker meny? Vill du hinna umgås istället för att bara stå i köket? I denna inspirerande bok bjuder Maud Onnermark på massor av lättlagade menyer för både vardag och fest.

Denna härliga kokbok, med fantastiska bilder tagna av Ulrika Pousette, är uppdelad efter de fyra årstiderna - på det viset drar man nytta av säsongens bästa råvaror. Vad sägs om en somrig meny för grillfesten i trädgården, en varierad och lättlagad julmeny med tre sorters sill och julskinka, en festlig nyårsmeny med pilgrimsmusslor och hjortfilé, förberedd buffé för stora kalaset, en höstmeny med mustig marockansk köttgryta, eller den perfekta menyn för en mysig tjejmiddag?

Det ska inte vara krångligt och tidsödande att bjuda på fantastiskt god mat!

Maud Onnermark är välkänd för sina pålitliga recept, både som TV-kock och matskribent för olika tidningar. Hon har dessutom givit ut ett flertal kokböcker. År 2002 tilldelades hon Gastronomiska akademiens guldpenna.

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Ulrika Pousette Formgivare: Lilian Bylund Thema-kod: Kokböcker Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155237295 (2008-09-03)

Fler böcker av författaren

Lättlagade menyer

Läckra recept för vardag och fest Maud Onnermark
Köp boken

Utgivningsdag: 2008-09-03

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Känns det stressigt att bjuda hem vännerna på middag? Tryter fantasin när du vill planera en läcker meny? Vill du hinna umgås istället för att bara stå i köket? I denna inspirerande bok bjuder Maud Onnermark på massor av lättlagade menyer för både vardag och fest.

Denna härliga kokbok, med fantastiska bilder tagna av Ulrika Pousette, är uppdelad efter de fyra årstiderna - på det viset drar man nytta av säsongens bästa råvaror. Vad sägs om en somrig meny för grillfesten i trädgården, en varierad och lättlagad julmeny med tre sorters sill och julskinka, en festlig nyårsmeny med pilgrimsmusslor och hjortfilé, förberedd buffé för stora kalaset, en höstmeny med mustig marockansk köttgryta, eller den perfekta menyn för en mysig tjejmiddag?

Det ska inte vara krångligt och tidsödande att bjuda på fantastiskt god mat!

Maud Onnermark är välkänd för sina pålitliga recept, både som TV-kock och matskribent för olika tidningar. Hon har dessutom givit ut ett flertal kokböcker. År 2002 tilldelades hon Gastronomiska akademiens guldpenna.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Ulrika Pousette Formgivare: Lilian Bylund Thema-kod: Kokböcker Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155237295 (2008-09-03)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare