Lättlagat på 20 minuter

125 enkla och läckra vardagsrecept Maud Onnermark
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-10-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Man ska inte krångla till det i köket! I denna inspirerande bok bjuder Maud Onnermark på god, lätt och enkel vardagsmat för hela familjen.

Vardagsmaten ska vara enkel och snabb att laga men ändå god och passa för hela familjen - och 20 minuter är faktiskt det enda som krävs för att laga en god vardagsmiddag.

I denna inspirerande bok bjuder Maud Onnermark på 125 snabba och lättlagade recept. Boken innehåller sju kapitel indelade efter doft och smak; citron och örter, rotfrukter, potatis och kål, böner och linser. Här finns även riktigt lättlagade och goda sallader, läckra såser som passar till en stekt köttbit eller grönsaker, och ljuvliga desserter som pricken över i. Vad sägs t ex om rökig bönsallad med burgare, kycklingsoppa med thaismak, räk- och papayasallad, varmrökt lax med melonsallad eller citronyoghurtglass?

En härlig bok med recept för alla årstider som förgyller och förenklar din vardag!

Maud Onnermark är välkänd för sina pålitliga recept, både som TV-kock och från tidningarna Allt om Mat och LagaLätt. Hon har dessutom givit ut ett flertal kokböcker.

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Ulrika Pousette Omslagsformgivare: Marianne Lilliér Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 200 x 265 x 14 mm Vikt: 581 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155235888 (2007-10-10)

Fler böcker av författaren

Lättlagat på 20 minuter

125 enkla och läckra vardagsrecept Maud Onnermark
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-10-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Man ska inte krångla till det i köket! I denna inspirerande bok bjuder Maud Onnermark på god, lätt och enkel vardagsmat för hela familjen.

Vardagsmaten ska vara enkel och snabb att laga men ändå god och passa för hela familjen - och 20 minuter är faktiskt det enda som krävs för att laga en god vardagsmiddag.

I denna inspirerande bok bjuder Maud Onnermark på 125 snabba och lättlagade recept. Boken innehåller sju kapitel indelade efter doft och smak; citron och örter, rotfrukter, potatis och kål, böner och linser. Här finns även riktigt lättlagade och goda sallader, läckra såser som passar till en stekt köttbit eller grönsaker, och ljuvliga desserter som pricken över i. Vad sägs t ex om rökig bönsallad med burgare, kycklingsoppa med thaismak, räk- och papayasallad, varmrökt lax med melonsallad eller citronyoghurtglass?

En härlig bok med recept för alla årstider som förgyller och förenklar din vardag!

Maud Onnermark är välkänd för sina pålitliga recept, både som TV-kock och från tidningarna Allt om Mat och LagaLätt. Hon har dessutom givit ut ett flertal kokböcker.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Ulrika Pousette Omslagsformgivare: Marianne Lilliér Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 200 x 265 x 14 mm Vikt: 581 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155235888 (2007-10-10)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare