Grytor, långkok och lite husman

förgyll helgen och förenkla din vardag Jon Hansson
Köp boken

Utgivningsdag: 2012-10-08
Recensionsdag: 2012-10-22

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Långkok, grytor och gedigna husmansrätter är kökets ryggrad. En mustig gryta är det bästa sättet att låta fina råvaror komma till sin rätt! Smakerna kommer verkligen fram. Jon Hansson, populär matskribent med ett flertal kokböcker bakom sig, tar sig an grytorna på sitt sedvanligt lättsamma vis. Vi bjuds på husmanskost i modern tappning. Långkok, ugnsrätter och härliga söndagsstekar. De allra bästa recepten på klassiska favoriträtter och nya, spännande grytor och långkok.
Vi bjuds också på klimatsmart tänk och tips på hur man sparar tid genom att göra storkok. Gör dubbel sats av grytan eller köttfärssåsen och servera som en ny rätt nästa dag. Söndagens boeuf bourguignon blir en biffsallad med haricots verts och rödlök på måndagen. Härliga recept som förgyller både vardag och fest!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2012-10-22 Genre: Mat & dryck Formgivare: Kajsa Albertsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 200 x 231 x 13 mm Vikt: 478 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155258368 (2012-10-08)

Fler böcker av författaren

Grytor, långkok och lite husman

förgyll helgen och förenkla din vardag Jon Hansson
Köp boken

Utgivningsdag: 2012-10-08
Recensionsdag: 2012-10-22

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Långkok, grytor och gedigna husmansrätter är kökets ryggrad. En mustig gryta är det bästa sättet att låta fina råvaror komma till sin rätt! Smakerna kommer verkligen fram. Jon Hansson, populär matskribent med ett flertal kokböcker bakom sig, tar sig an grytorna på sitt sedvanligt lättsamma vis. Vi bjuds på husmanskost i modern tappning. Långkok, ugnsrätter och härliga söndagsstekar. De allra bästa recepten på klassiska favoriträtter och nya, spännande grytor och långkok.
Vi bjuds också på klimatsmart tänk och tips på hur man sparar tid genom att göra storkok. Gör dubbel sats av grytan eller köttfärssåsen och servera som en ny rätt nästa dag. Söndagens boeuf bourguignon blir en biffsallad med haricots verts och rödlök på måndagen. Härliga recept som förgyller både vardag och fest!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2012-10-22 Genre: Mat & dryck Formgivare: Kajsa Albertsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 200 x 231 x 13 mm Vikt: 478 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155258368 (2012-10-08)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare