Middag för en tjuga - och andra läckra, billiga rätter
ProvläsBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2014-09-10
Recensionsdag: 2014-09-24
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
20 spänn. En selma. Vår minsta sedel. Skulle den räcka till en hel middag? För fyra! Jo, faktiskt. Flera av recepten i den här boken kostar inte mer än så. Det blir varken ostron eller humrar. (Fast de är ju ändå bara jobbiga att skala.) Men det blir massor av riktigt käk i form av pasta, pizza, pajer, soppor och gratänger. Mycket grönsaker. Köttet och fisken är mest med som en extra krydda. Alla rätterna klarar sig inte på den där tjugan. De är också billiga men kostar lite mer. Kanske rent av en hel femtiolapp. Jon Hansson, populär matskribent med ett flertal kokböcker bakom sig, har tillsammans med fotografen Camilla Lindqvist samlat över 50 inspirerande recept på riktigt goda och lockande rätter för alla matintresserade.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2014-09-24 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Camilla Lindqvist Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 201 x 231 x 14 mm Vikt: 487 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155261276 (2014-09-10)