Äkta italiensk glass
Gelato, sorbet, såser och toppingsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2022-04-14
Recensionsdag: 2022-04-14
Mediakontakt: Cilla Wikström
Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.
Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2022-04-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Karolina Olson Haglund Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 180 x 250 x 14 mm Vikt: 448 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155270513 (2022-04-14)